Érték-képzés

A Mentor Tehetségsegítő Tanács képzést szervez: Digitális technológiák alkalmazása a helytörténeti kutatásban címmel.

A képzés foglalkozik az értéktárak, értéktár-mozgalmak és azok adatbázisának bemutatásával, a Kincskeresőkre készített munkák adatgyűjtésének és feldolgozásának módszertanával, valamint igyekszik megismertetni a résztvevőket a podcast műfajjal és a helytörténeti munkák számára használható hang- és video-felvételek készítésével, vágásával, szerkesztésével. A képzés 8 órás és várhatóan június – szeptember között valósul meg.

Körlevelünkben szeretnénk felmérni az érdeklődők létszámát, illetve azt, hogy online, vagy inkább jelenléti képzésen vennének-e részt az érdeklődők. Személyes, jelenléti képzés esetén a várható helyszínek Galánta, Komárom és Kassa.

Kérjük, a rövid google-kérdőív kitöltésével segítse munkánkat!

A kérdőív május 20-ig elérhető: https://forms.gle/TQW8GVuBuNXXi2nd9

Next Post

Gyarapodott a Felvidéki Magyar Értékek száma

ked máj 25 , 2021
A Felvidéki Értéktár Bizottság 2021. május 21-én tartotta soros ülését. A megbeszélésen foglalkoztak az értékgyűjtés jelenlegi helyzetével és a jövőbeni tervekkel is. Az értéktár csatlakozik a Mentor TT által szervezett képzéshez, mely során a résztvevők megismerhetik az online adatbázis használatát. Külön foglalkoztak a beérkezett értékjavaslatokkal is. A bizottság döntése értelmében […]
Total
6
Share